V.20 Måndag

Fläskytterfilégryta med dijon senap, dragon, gullök, färsk EKO broccoli & blomkål, serveras med kokt KRAV-potatis från Björs

Vegetarisk krämig pasta med soltorkade tomater, EKO oliver & rödlök

V.20 tisdag

Svensk kycklingfilé i krämig currysås med grönsaker, serveras med basmatiris

Vegetarisk krämig pasta med soltorkade tomater, EKO oliver & rödlök

V.20 Onsdag

Köttfärsbiffar gjord på nötfärs från Siljans chark, serveras med tzatziki & kokt KRAV-potatis från Björs

Vegetarisk krämig pasta med soltorkade tomater, EKO oliver & rödlök

V.20 Torsdag

Ugnsbakad tors med fetaost & bladspenat, serveras med kokt KRAV-potatis från Björs

Vegetarisk krämig pasta med soltorkade tomater, EKO oliver & rödlök

V.20 Fredag

Helstekt fläskkarré, serveras med rostade rotfrukter

Vegetarisk krämig pasta med soltorkade tomater, EKO oliver & rödlök

Varmt Välkomna!